lördag 15 januari 2011

Black Light Paddle på önskelistan...Nu när vintern är här och isen breder ut sig finns möjlighet till eftertanke och reflektion. Är det dags för mig att ta näst steg i utvecklingen och gå över till att börja paddla med grönlandspaddel? Jag kan förnimma en känsla som pekar i den riktningen. Det nya året innebär nya möjligheter och varför inte påbörja det med att prova på en ny paddel och för mig ny paddelteknik. Är det någon som har erfarenheter av grönlandspaddel / paddling och vill dela med sig av sina erfarenheter? När det gäller utrustning finns det alltid något mer att önska sig. Den nya Black Light paddeln ser onekligen ut som en hägring...

7 kommentarer:

gnarlydog sa...

while the Greenland paddle is not for everybody I have switched to traditional paddles a few years ago and never looked back.
It takes time to really perfect the stroke and initially I thought the paddle was not "fast" enough or didn't give enough support. I was wrong. Now I use traditional paddles for everything, including surfing.

Rickard sa...

Åh, dags att odla skägg och dra på en tuliq alltså...

Hur ser isläget ut nere i Södra skärgården? Känner att paddelabstinensen börjar sätta in rätt ordentligt nu, vore kul att komma ut en sväng och drömma oss framåt i tiden till kommande säsongs paddeläventyr

Peter. sa...

Japp! Det är kul att köpa grejor ;-)
Vi får väl se vem som blir först med att paddla träpinne.

Ha det så gott!

kollbergskajakblogg sa...

Thanks Gnarly for sharing your experiences.

kollbergskajakblogg sa...

Hej Rickard!
Long time no seeing...Trevligt att höra att det finns fler som är sugna på att paddla. Isläget ser lite dystert ut. Pelle och jag har gjort några försök. Men isen ligger just nu över Gårdsfjärden. Skall ner och se om töandet har skapat en en lucka...Kommer Du ner och paddlar basäng nästa vecka?

kollbergskajakblogg sa...

Vi får se vem som blir först Peter ;-)

Pelle sa...

Man är ju redan där, gäller bara att börja använda pinnen lite oftare...

/Pelle