lördag 31 januari 2009

Fikapaddling till Stora Rammklöv

Det är lördag morgon. Pelle möter upp vid kanotladan. Kom i säng sent igår och känner mig lite trött. Mulet väder med snö i luften. Det är ett par minusgrader och svag nordostlig vind. Vi packar och lägger i. Jag är tvungen att komplettera klädseln med ett underställ. När vi väl kommer iväg skymtar solen fram mellan molnen. Konstigt vilken inverkan ljustet har. Det gör skillnad. Ljuset piggar upp mig. Vi tar oss igenom Gårdssund och ut till Stora Rammklöv. Vi lägger till i sydviken och tar en fika. Pelle har på min begäran tagit med sig tre Hillebergtält (Nallo 2 GT, Akto, Staika). 


Vi slår upp tälten och Pelle beskriver för och nackdelar.  
Det tält som imponerar och överraskar är Nallo 2 GT. Kan det eventuellt var det tält jag söker? Vi tar oss ner mot sydspetsen av Yttre Gården och paddlar hemåt. Tack Pelle för en trevlig tur och att Du tålmodigt släpade med Dig tälten.

 1 kommentar:

Pelle sa...

Du vann! jag har inte hunnit blogga än men det kommer.

Tack för en trevlig tur, kul vågor på östra sidan av Yttre gården...

/Pelle