lördag 7 mars 2009

Fikapaddling till Stora Rammklöv

Det är lördag förmiddag och himlen är grå. Temperaturen ligger runt nollan och vinden är nordlig 5 m/s. Reflekterar över att ljuset gör stor skillnad. Gårdsfjärden ligger öppen. Isen har börjat ge vika och jag kan sjösätta kajaken från bryggan. Paddlar söderut och tar mig genom Gårds sund och vidare ut till Stora Ramklöv. Vinden friskar i och det rullar in dyning från Mysingen. Paddlar upp i Rammklövsviken. Den ligger spegelblank. Fikar i kajaken. Tar mig sedan norrut på utsidan av Sandskär. Rundar några kobbar och får en fin "surf" när jag vänder tillbaka. Leker lite i vågorna innan jag börjar paddla hemåt.En gråmulen dag, men det är alltid härligt att komma ut...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kenneth!

Du verkar haft det roligare än jag idag...

Paddling imorgon?

/Pelle

kollbergskajakblogg sa...

Helt ok paddling, men grått...
Tar gärna en tur i morgon. Skall bli SO 7-8 m/s, ett par plusgrader, men regn och snö under dagen kvällen...
Vi hörs under fm. Ring mig...

/Kenneth